28/09/2011  -   Full CD "Odi Et Amo"

Na meer dan 3 jaar stilte is IDID terug met een full CD "ODI ET AMO" met Caroline Van Even op zang. Nu wordt het uitkijken naar nieuwe muzikanten om de band te vervolledigen zodat we eindelijk weer kunnen optreden. GeÔnteresseerden (drums - bass) mogen ons zo snel mogelijk contacteren (vampire@in-darkness-i-dwell.com)!!

 

15/03/2008  -   IDID naar de finale van de Metal Battle !!!

Jawel, IDID stoot door naar de finale!! Wij willen iedereen van de organisatie nogmaals hartelijk bedanken voor hun warme ontvangst, de vlotte samenwerking en de toffe sfeer. En uiteraard ook het publiek voor de positieve respons en hun waardering voor Tessa en de andere bands voor hun vriendschap en steun en uiteraard Tom voor zijn bijdrage aan dit succes. Het voelde niet echt aan als een 'battle'. Voor ons allereerste optreden was dit een fantastische ervaring waar we hard van genoten hebben. We hebben hier met veel inzet naar toe gewerkt en de inspanningen zijn beloond. Een betere start had IDID zich niet kunnen wensen. Hopelijk zien we jullie terug op de finale waar we nogmaals zullen uitpakken met nieuwe songs!! Zoals reeds aangekondigd, was dit het eerste en tevens laatste optreden van onze drummer Walter en ťťn ding is zeker : Hij kan de groep met opgeheven hoofd verlaten! Thanx, buddy!!

08/02/2008  -   Metal Battle

IDID doet mee aan de 'Metal Battle'.
ZATERDAG 15 maart (6 PM)
Jeugdhuis OHK
Christinastraat 113
8400 Oostende

Tom (Mordacity) zal bij deze gelegenheid meespelen op bas waarvoor uiteraard onze dank !

10/11/2007  -   Tessa "Angel of Death" vervolledigt de groep

 

 

Tessa Leempoels is de nieuwe zangeres van IDID. Meer info over haar vind je op de 'Band' pagina. We hopen dat de vervelende bezettingswijzigingen nu verleden tijd zijn en storten ons vol energie op de nieuwe nummers.

Van tijd tot tijd sturen we ook een nieuwsbrief de digitale wereld in. Geinteresseerden hiervoor kunnen inschrijven via de 'darkmail' knop rechtsboven.

 

16/06/2007  -   Release Mini-CD

 

Na het in orde brengen van de nodige administratieve rompslomp kunnen we jullie met enige fierheid de release van onze eerste mini-CD aankondigen.

Alles bij elkaar hebben we er ongeveer een jaartje over gedaan, maar het was dan ook onze eerste ervaring met nieuwe tools, nieuwe omgevingen, nieuwe muzikanten en een nieuwe stijl, maw een start vanaf nul. De mensen die ons hierbij met raad en daad hebben bijgestaan zijn we uiteraard zeer dankbaar. Hopelijk kunnen jullie het resultaat van onze inspanningen waarderen.

Tot onze spijt moeten we ook meedelen dat Leen besloten heeft om de groep te verlaten. We wensen haar het allerbeste voor de toekomst en veel succes bij de uitbouw van haar verdere muzikale carriŤre. Hierbij zijn we voor 'IDID' op zoek naar een nieuwe zangeres. Ben je geinteresseerd, neem dan contact op via info@in-darkness-i-dwell.com.

 

14/03/2007  -   Opnames Mini-CD beŽindigd

 

De laatste opnames in de 'Simple Sound Studio' zijn beŽindigd. Eddy kan nu starten met het mixen en masteren van de CD. We hopen binnen enkele weken klaar te zijn en zijn reeds op zoek naar een geschikte kandidaat om een 500-tal exemplaren te persen.

Via deze website zullen geïnteresseerden ons eerste werkstuk kunnen bestellen, hierover vertellen we je later meer. Van elk nummer kan je onder 'Discography' op zijn minst een mp3-sample downloaden.

Het materiaal voor een volgende CD is al voor een deel afgewerkt, een titel hebben we ook al : 'Odi et Amo'. Er komen een intro, 10 nieuwe nummers en een outro op. We houden jullie uiteraard op de hoogte.